Tilburg Virtueel

...in cultuurbreedste zinUw logo op Tilburg Virtueel…?

Tilburg Virtueel bestaat nu ruim vijf jaar als een cultureel Tilburgs stadsportaal. Het kwalitatieve gehalte wordt in brede kring gewaardeerd. Maar oordeelt u vooral zelf.
Tilburg Virtueel richt zich op liefhebbers en beoefenaars van (Tilburgse) cultuur in de breedste zin van het woord. Steeds meer – vooral ook jonge – Tilburgers, leveren hieraan een bijdrage.

Tilburg Virtueel biedt instellingen en bedrijven op het gebied van cultuur en samenleving de mogelijkheid om een banner/logo te plaatsen op Tilburg Virtueel.
Hoe werkt het en wat kost het?

    • Een banner/logo (met link naar uw eigen website) heeft in de regel een vast formaat en verschijnt op een vaste plaats (rechterzijde) op de rubriekspagina en op eventuele vervolgpagina’s. 
    • De kosten voor een banner/logo op een rubriekspagina bedragen € 150,- per jaar. Voor iedere onderliggende pagina wordt € 50,- extra in rekening gebracht. Deze kosten zijn inclusief onderhoud: o.m. het op verzoek periodiek wijzigen van de afbeelding of link.
    • Ook is er de mogelijkheid van een permanente I-frame-pagina met daarin jouw eigen website. Deze kost 250,- euro per jaar. Bij toerbeurt verschijnt deze pagina ook in de rubriek ‘Een oogje op…’. Publicatie van een weblink in de rubriek 'Weblinks' is vanzelfsprekend gratis.
Indien u dit op prijs stelt, ontvangt u een overzicht (Google-Analytics) van het websitebezoek van Tilburg Virtueel.
Indien u nog vragen heeft, kunt u mij bellen (06-28258956) of mailen
.

Alard Govers
Hoofdredacteur/webmaster Tilburg Virtueel